FangirlsHey! Vandaag heb ik een post over het leven van een fangirl, er komen steeds meer fangirls bij en het leek mij wel erg leuk om hier een blogpost aan te wijden. Zelf ben ik namelijk ook echt wel een fangirl, dus hier gaan we dan. Welkom in het leven van een fangirl.


Wat is een fangirl?
Een fangirl is een meisje (fanboy is een jongen) die heel erg fan is van een acteur,  fictioneel karakter, een youtuber, een zanger of en ander beroemd persoon. Het komt erg vaak voor dat dit een boek, serie karakter is. Een fangirl is alleen niet zomaar een fan, vaak is ze geobsedeerd door het persoon waar ze fan van is. Ze volgt echt heel veel fanaccounts apps zoals Twitter, Instagram en Tumblr. Soms heeft ze een eigen fanaccount en sommigen schrijven fanficties.
Fangirls hebben soms een fandom, dit is alle fans samen. Ik ben er zeker van dat er fandoms zijn die jullie allemaal wel kennen daarom heb ik er wat neergezet hieronder:
Directioner: een fan van One Direction
Belieber: een fan van Justin Bieber
Potterhead: een fan van Harry Potter
Tribute: een fan van The Hunger Games
5SOSfam: een fan van 5 Seconds Of Summer
Swiftie: een fan van Taylor Swift

Wat doet een fangirl?
Sommige fangirls zitten werkelijk de hele dag achter hun laptop, telefoon, Ipad, tablet enz. op Instagram, Twitter en Tumblr. Ook op Wattpad zitten erg veel fangirls, hierop maken ze fanfictie.

Hoe kun je een fangirl herkennen?
Wanneer haar hele telefoon vol staat met afbeeldingen van een beroemdheid, fictioneel karakter is ze vaak al een fan. Wanneer ze flipt als je haar favoriete beroemdheid (of fictionele karakter) beledigt is ze een echte fangirl. Wanneer ze een fanaccount heeft is ze vaak ook een fangirl, veel fangirls hebben ook internetvriendinnen. Als ze veel over een beroemdheid (of fictioneel karakter) praat is ze ook een fangirl. Je bent heel snel een fangirl.

Fangirl? Fangirl.
Als je nou eenmaal een fangirl bent is het niet zo snel mogelijk om geen fangirl meer te zijn. Vaak blijf je echt heel lang een fangirl. Maar je hebt ook wel fases, soms vindt je na een tijdje een artiest (bijvoorbeeld) helemaal niks meer terwijl je eerst juist echt heel erg fan bent. Maar dan vindt je wel weer een ander persoon om fan van te zijn.

Het moeilijke van een fangirl zijn:
Fangirls hebben het best wel lastig, ze hopen allemaal hun favorieten te ontmoeten maar dat gebeurd niet heel erg vaak. Ze geven al hun geld uit aan spullen waarop hun favorieten staan. Vooral wanneer je een fangirl bent en je niet in Amerika woont is het erg lastig. Waarom? Omdat Amerika de plek is waar de meeste beroemdheden wonen/snel komen. Ook heeft Amerika veel meer winkels waar je spullen kan kopen dan de rest van de wereld.
 

Verschillende soorten fangirls:
Normalen: de normale fangirls hebben gewoon veel afbeeldingen op hun telefoon staan, weten redelijk veel van hun favorieten en volgen veel fanaccounts. Sommigen schrijven ook fanficties.
Cry like a river fangirl: dit zijn de fangirls die janken om alles wat hun favoriet doet, ik moet je toegeven dat ik bijvoorbeeld ook wel tranen in mijn ogen had toen Perkamentus dood ging in Harry Potter en toen Dobby doodging en toen Fred doodging. Maar echte cry like a river fangirls janken echt alleen al als ze hun favoriet zien.. Op een foto.
De gestoorde fangirl (die hards): dezen zijn gewoon echt gestoord. Ze nemen elke kans om hun favorieten te ontmoeten ook al is dat tien uur rijden. Ook zie ik ze er best voor aan om hun favoriet te kidnappen.
Dit zijn ongeveer de drie groepen waarin fangirls verdeeld in kunnen worden, natuurlijk zijn er nog veel meer groepen maar dit zijn de basic groepen.

Fanboys:
Fanboys zijn eigenlijk precies hetzelfde als fangirls, meestal zijn ze wat minder gestoord als fangirls.


Dan was dit het! Hopelijk vonden jullie het leuk! xo Nienke.
ps: de afbeeldingen zijn niet van mij dus de rechten behoren toe aan hun wettige eigenaren ;)

Ben jij ook een fangirl?

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Hey! Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie zou achterlaten. xo Nienke

Back
to top