VOORDELEN VAN HET NEDERLANDSE WEER


Hey! Als je in Nederland woont herken je het volgende vast wel, de ene dag is het weer donders mooi met harde wind en de dag daarna is het alleen maar regen en wind. Ik zie geen logica in het weer van Nederland.. Eerlijk waar, hoe het in de winter nog niet eens sneeuwt en hoe het dan in het begin van de lente zo slecht weer is als in de winter. Nederlands weer is niet te begrijpen. Maar, gelukkig zijn er wel een paar voordelen aan het Nederlandse weer. Laten we snel beginnen!

1. Je weet nooit wat je te wachten staat..
Het is elke keer wat anders. Ben je een fan van verassingen, twijfel niet langer en kom ik Nederland wonen! Je weet nooit wat het wordt. De ene keer zegt het weerbericht wat en dan is het weer iets heel anders. Altijd weer een verassing, enig of niet?

2. Je bent soms net een panda..
Hou je van panda's? Wordt er één met het Nederlandse weer! Het is heel simpel.. Doe je make up (draag voor de gelegenheid veel mascara) en ga fietsen, vaak regent het en ben je binnen een paar minuten net een panda. Wie wil dat nou niet? Regent het niet, wrijf een beetje over mascara en it's done.

3. Je haar zit altijd heerlijk door de war..
Ben je niet zo van dat saaie steile haar? Welkom in Nederland! Hoewel je s' ochtends weg gaat met steil haar, of haar wat gewoon goed zit, kom je op school aan met haren die enorm in de war zitten. Lekker door de war, de trend dus.

4. Douchen, verleden tijd..
Het regent zo vaak, dan kun je het douchen wel eens missen.. Oké laat maar, dit gaat me te ver.

5. Geen zomerkleren? No problem.
Je bent echt niet vaak je zomerkleding nodig in Nederland.. Dus ben je niet zo van de kleding halen, dan skip je het zomerkleding gedeelte maar lekker! Nederland heeft toch bijna nooit mooi weer. Hoe ironisch, op het moment dat ik dit schrijf is het de hele week al donders mooi weer.

6. Geen zin om je uitgebreid te scheren? No problem.
Je loopt misschien eens in de zoveel tijd in een korte broek, waarom dan scheren? Heb je er geen zin in, dan skip je het lekker.

7. Winterkleding kan het hele jaar
Ben je nou niet zo'n fan van zomerkleding? Dat maakt niks uit! In Nederland is het toch bijna altijd koud, die winterkleding kun je lekker blijven dragen. No one cares.

Oké, waarschijnlijk zijn dit niet echt voordelen aan ons mooie Nederlandse weer.. Maar ja, eerlijk gezegd kan ik niet echt voordelen verzinnen haha. Weet jij nou een voordeel aan het Nederlandse weer? Vertel het me dan vooral! Liefs,


CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie plaatsen

Hey! Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie zou achterlaten. xo Nienke

Back
to top