outfit of the day #1


Het is een hele tijd geleden dat ik wat op deze blog gepost heb (en al die berichten zijn nu (tijdelijk) verwijderd) maaaar I'm back!! Ik ben eigenlijk van plan om compleet opnieuw te beginnen dus daarom is alles een beetje anders, hihi. In elk geval, laten we starten met een outfit of the day!

 

      

                          ------------------------------------------------------------------------                             

hi guys!

Vorige week vrijdagmiddag heb ik na school mijn haren geblondeerd en laten bijkleuren (sinds het eerst een beetje te warm was, aka oranje) en vorige week zaterdag heb ik ook mijn lenzen kunnen ophalen sooo new me bitches.

Ik ben dus compleet opnieuw begonnen met deze blog, dit heeft verschillende redenen maar het komt er eigenlijk op neer dat ik het bloggen toch wel heel erg miste. Na eerst een tijdje getwijfeld te hebben besloot ik om deze blog wel gewoon te houden (grotendeels omdat ik niet creatief was om een nieuwe blognaam te verzinnen). Wel heb ik alle artikelen op concept gezet, dit komt doordat ik in sommige gevallen niet meer achter mijn oudere mening in een artikel sta en sommige artikelen liever niet meer aan zie. Dus een compleet nieuw begin! Ik moet het allemaal nog maar even aankijken hoe het precies gaat lopen maar we zullen het vanzelf wel zien.

Over de outfit zelf, je ziet hem niet in het geheel omdat dit eigenlijk een deel van de foto's is die ik door mijn zusje liet maken voor mijn Instagram (want hey als je een nieuw kapsel hebt en lenzen dan moet je dat direct met je instagram volgers delen!!). Maar voor als er iemand is die zich ├╝berhaupt nog herinnert dat ik en mijn blog bestaan en ook nog iets over mij weet: die idiote witte/hoge sportsokken draag ik nog steeds maar ze zijn hier niet in beeld. Sad.

Het T-Shirt wat ik hier draag is van Snipes en is gecombineerd met een simpele zwarte skinny jeans van de H&M.

Liefs,


CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Hey! Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie zou achterlaten. xo Nienke

Back
to top