the fashion tag


Het was mijn plan om niet al te snel te beginnen met een tag, alleen toen kwam ik deze tag tegen! The Fashion Tag, een tag waarbij ik direct dacht: deze moet ik invullen! Ik hou van fashion (althans gewoon van kleding en hier al mijn geld aan uitgeven) so yeah. Ik ben in elk geval fucking enthousiast om deze tag in te vullen so let's go.



Welke outfit heb je laatste tijd non-stop gedragen?
Welke niet? Ik ben echt degene die het gewoon intens kut vind om kleding in de wasmand te gooien en afscheid te nemen voor twee dagen.. Op het moment draag ik heel graag een witte Adidas trui en een skinny jeans met mijn zeer geliefde sportsokken (vaak ook van Adidas). Een outfit die ik ook vaak draag is een wit lange mouwen shirt met daarboven een blauw Adidas shirt in combinatie met een zwarte broek en sportsokken. Love it. Ik kan de outfits die ook maar een beetje chill zitten echt wel weken dragen, maarja dat is iets minder hygiënisch. 

Hoe zal je je stijl omschrijven?
Ik vind het super lastig om mijn stijl compleet samen te vatten in één kleine omschrijving sinds het overal en nergens vandaan komt. Op het moment is het een beetje te vergelijken met een skater/jaren '90/basic bitch kledingstijl denk ik. De sportsokken die elke outfit terug komen heb ik afgekeken van skaters, het lange t-shirt onder een korte mouwen shirt komt uit de jaren '90 en mijn skinny jeans en sweaters zijn zeer basic.

Wat ligt er vooral in je kast?
Sweaters en T-shirts! Ik heb echt een grote liefde voor truien en heb er afgelopen jaar ook behoorlijk wat ingekocht, ik hou zo erg van truien dat ik er ook in de zomer gewoon in rondloop. Oeps. 

Wat is het duurste item in je kast?
Tja, dat is even denken. Ik heb eigenlijk niet echt hele dure kledingstukken in mijn kast hangen omdat ik vaak te skeer ben om ze te kopen, haha. Waarschijnlijk zijn het de truien van Adidas die het duurste zijn als ik in mijn kast kijk. 

Welk item zou je nog graag willen hebben?
Ha, ik heb nog wel een wensenlijstje op mijn telefoon staan met kleding die ik nog graag wil.. Een shirt en trui van Snipes, een shirt van Stüssy en Patta, een long sleeve shirt van Les Garcons (hoezo duur?), trui van Supreme, een shirt van Adidas en tot slot nog een shirt van Anti Social Social Club. Hoezo veel items? Het wordt tijd voor mijn verjaardag zodat ik weer money heb om kleding van te kopen, hihi.

Favoriete kleur qua kleding?
Hoewel ik een jaar geleden nog zwart zou schreeuwen als antwoord op deze vraag kies ik nu waarschijnlijk voor wit of iets kleurrijks. Ik vind mijn witte trui van Adidas echt perfect en qua t-shirts vind ik iets kleur of juist wit ook erg mooi. Als het om iets kleurrijks gaat ga ik waarschijnlijk voor roze of blauw, oh of rood.

Wat zijn je favoriete kledingwinkels?
Op het moment vind ik online shoppen geweldig en doe ik dit het liefste bij Adidas of andere merken. De H&M blijf ik ook wel een chille winkel vinden waar ik altijd wel gemakkelijk kan slagen, maar de H&M heeft het grote nadeel dat je zeer waarschijnlijk ooit op school iemand tegenkomt met hetzelfde shirtje aan dus dat is een minpunt. Verder vind ik ook de Bershka meestal wel leuk maar ook JD en Snipes sinds ze in die winkels echt heel veel kleding van merken zoals Adidas hebben.

Wat is jouw ideale 'go to' outfit als je niet weet wat je moet aantrekken?
Ik denk dat dat toch wel mijn witte Adidas trui is in combinatie met een simpele spijkerbroek (soms zwart) en mijn sportsokken. Dit zit altijd fijn en is lekker warm. Daarnaast is het echt comfortabel sinds het lekker zacht is.

Welke trend zou je graag zien blijven of terugkomen?
Trends boeien mij eigenlijk zeer weinig. Ik zou het ontzettende humor vinden als die sportsokken die ik altijd draag in de mode komen (niet dat dat ooit gaat gebeuren) maar aan de andere kant zou ik ook weer zoiets hebben van fuck nu draagt iedereen dit.. Dus ik heb eigenlijk niet echt iets waarbij ik denk van oh please kom weer in de mode. Oh wat ik wel chill zou vinden is als Vans uitraken, dan kan ik de mijnen eindelijk aan zonder in dezelfde schoenen te lopen als de helft van de school!!

Wat voor een soort schoenen draag je meestal?
Sneakers! Ik draag niks anders dan een stel fijne sneakers. Op het moment vooral mijn hoge, zwarte All Starts sinds iedereen in de old skool zwarte Vans loopt die ik ook in mijn kast heb liggen. Wel heb ik dezen nog vaak aan naar werk sinds ze net wat fijner zitten na zo'n zes uur werken. 

Dan was dit de tag alweer! Ik heb hem overgenomen van NiennThings en ik vond hem echt vet leuk om in te vullen. Liefs,

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Hey! Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie zou achterlaten. xo Nienke

Back
to top