revolution rose lights highlighter palette • review


Voor mijn doen had ik best lang geen make up gekocht dus nam ik vrijdag het besluit om even bij de Etos te gaan kijken, stiekem al met doel om iets te vinden van Revolution hihi. Uiteindelijk liep ik tegen de highlighter paletten aan die er waren, ik hou van highlighter dus het was onmogelijk om het te laten liggen.. Ben je benieuwd hoe ik deze highlighter vind? Lees dan vooral verder!

Oké first of all, ik hou van de vormgeving van het palette. Het design is simpel maar daardoor erg strak en netjes waardoor ik het vanzelf al mooier ga vinden. De rosegold kleur maakt het in mijn ogen extra mooi en het product waarvan het gemaakt is (dat beetje reflecterende spul) is ook weer een extraatje wat het mooier maakt. Wel jammer aan dat product is dat het heel snel vies wordt, mijn vingerafdrukken staan er al geheel in en waarschijnlijk eindigt dit net zo als mijn highlighter van Sleek. Heel veel vingerafdrukken, sad. De binnenkant is heel simpel, de drie highlighters wel wat anders vormgegeven door het patroon erin. Verder is er nog een grote spiegel.(bovenste foto met flits & onderste foto zonder flits)

De drie highlighters staan in mijn ogen in volgorde van het minst tot het meest glow en ook in volgorde van het lichtste tot het donkerste. De eerste highlighter heeft niet heel veel glow en is erg basic en rustig, verder is die ook erg licht en zie je er pas echt wat van na een stuk of tien flinke lagen. Als basis voor de andere highlighters werkt hij wel erg fijn, het licht het gezicht wel weer op namelijk.

De tweede highlighter is mijn fave, het is opnieuw een lichtere kleur waardoor die erg natuurlijk staat bij mijn foundation. De kleur heeft een klein beetje een gouden ondertoon wat ik persoonlijk erg mooi vind. Verder heb je een redelijke glow na de eerste keer opdoen en is die makkelijk op te bouwen.

Ook de derde highlighter vind ik geweldig, deze is iets meer richting de roze kant (eindelijk begin ik de naam van het palette te begrijpen) en is wat kleurrijker dan de eerste twee. De highlighter komt daarin tegen wel erg natuurlijk over en heeft een behoorlijke glow die er van afkomt.


Over het algemeen zijn de highlighters erg fijn! Ze zijn goed op te bouwen om een wat heftigere glow te krijgen en wanneer je hier niet voor kiest komen ze erg naturel over. Wat me wel opviel is dat ze een beetje aan de poederige kant zijn, er blijft daardoor telkens wat product over wat op de verpakking terecht komt.

pluspunten:
 • goed op te bouwen
• natuurlijke gloed
• mooie kleuren

minpunten:
• beetje poederig
• verpakking snel vies (vingerafdrukken)

Liefs,
CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

Hey! Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie zou achterlaten. xo Nienke

Back
to top